1 Kasım 2013 Cuma

Sevginin Son Dileği ''Debbie Macomber'' Kitap yorumu

Sevgilim,
Bu mektubun seni çok şaşırtacağını biliyorum...

Michael, genç yaşta kanserden kaybettiği eşinin bıraktığı ve ölümünden bir yıl sonra okumasını istediği mektupla neye uğradığını şaşırır. Hayatını yalnızca sevdiği kadına adayan Michael, eşinin şok etkisi yaratan istekleri karşısında yaşamına nasıl devam edeceğini bilemez. Onun sağduyusundan bir an olsun şüphe duymayan Michael, kendisine yeni bir hayatın kapılarını açacak maceraya ister istemez dahil olur.

Okurlarını her zaman aşka, umuda ve yeni başlangıçlara sürükleyen Debbie Macomber, Sevginin Son Dileğinde kaybedilenlerin ardından hayata tutunmaya çalışan insanlara mutluluğun işaretini sunuyor.

Kitabın konusu güzel gidişat güzel ama anlatıldığı kadar da abartılacak bir kitap değil.başından belli oluyor zaten sonunda neler olabileceği beklenmedik hiçbirşey yok desem yeridir.senelerin okuyucuları nasıl olmuşta o kadar şaşalı yorumlar yapmışlar inanamadım.öle böle derken bitti.Birde eşimin dediği gibi en azından insan kitabın kapak resmindeki evi konunun çoğunun geçtiği kırmızı panjurlu  masallarda hissi veren uçuk eve benzetselerdi.2 Puan daha alırdı.Ama serisini okumaya kararlıyım.belki diğerleri bunun kadar hezimete uğratmazlar beni.Hayırlı akşamlar.


Hiç yorum yok: